Commissioning Primary Medical Services Committee Meeting Thursday 27th May 2021, 3.00pm – 5.00pm via MS TEAMS



AGENDA

Due to the ongoing response to the COVID-19 public health emergency, this meeting will be **live streamed on our CCG website**. A decision notice will be made available on the CCG's website shortly after the meeting's conclusion.

No.	Agenda Item	Papers attached	Purpose	Lead Officer	Time	Allocated time
1.	Apologies for Absence		For Information	John Mallalieu	3.00 pm	5 mins
2.	Declaration of Interest		Action as Required			
3.	Questions from the Public		For Response	John Mallalieu	3.05 pm	10 mins
4.	Minutes and Decision Notices					
	 Minutes of the Public Section of the Meeting held on 4th March 2021 and matters arising 	Att.	For Information	John Mallalieu	3.15 pm	5 mins
5.	Head of Primary Care Report	Att.	For Decision / Assurance	Debbie Robinson	3.20 pm	20 mins
6.	Quality Assurance and Monitoring Process for General Practice	Att.	For Decision / Assurance	Emma Bownas	3.40 pm	10 mins
7.	Contracting Update	Att.	For Assurance	Suzanne Howarth	3.50 pm	10 mins
8.	Risk Register Position Statement Risk Cycle 1 2021-22 (15 February – 3 March 2021)	Att.	For Assurance	Rob Gibson	4.00 pm	10 mins
9.	Risk Register Summary Annual Report 2020-21	Att.	For Assurance	Rob Gibson	4.10 pm	10 mins
10.	Review of Work plan	Att.	For Assurance	John Mallalieu	4.20 pm	10 mins
11.	Finance Report	Att.	For Decision / Assurance	Lesley Stokey	4.30 pm	10 mins



12.	Date and time of next meeting in public: Thursday 26 th August 2021, 3.00 – 5.00pm, via MS Teams				
13.	EXCLUSION OF THE PUBLIC It is recommended that the following resolution be passed: "That representatives of the press and other members of the public be excluded from this meeting, having regard to the confidential nature of the business to be transacted, publicity on which would be prejudicial to the public interest"				

Part 2 – CONFIDENTIAL ITEMS

No.	Agenda Item	Papers Attached	Purpose	Lead Officer	Time	Allocated Time
14.	 Minutes and Decision Notices Minutes of the Private Section of the Meeting held on 4th March 2021 and matters arising 	Att.	For Information	John Mallalieu	4.40 pm	5 mins
15.	Potential Closure of a Branch Surgery	To Follow	For Information	Debbie Robinson	4.45pm	